2024 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Vilmantas Povilaitis; Gyvenimas žmonėms suteikia patirtį žinias ir išmintį

  Gyvenimas žmonėms suteikia patirtį žinias ir išmintį. Mano gyvenimo patirtis, yra didžiulis mokslas, kuriame vis dar mokiausi. Perėjau per visas gyvenimo sritis, nuo paprasto darbininko, iki nuosavo verslo steigėjo ir vadovo. 

Visata suteikė man įvairios praktikos, buvau kelis kartus peršautas ir vos nenužudytas, po ko tapau neįgaliuoju. Buvau ir ekonominio emigranto batuose, bei daug metų dirbau Airijoje. Airijoje dirbau vairuotoju ir už tai, kad su vilkiku aplenkiau senutę, vairavusią Nissan Micra, per dvi ištisines linijas, buvau nuteistas ir įkalintas Corko kalėjime. Todėl teko ir pagyventi kalinio batuose. Taigi, turiu didžiulią patirtį, kuri sukrovė didžiulį žinių ir supratimo bagažą, kuris tikrai bus naudingas, kuriant mūsų valstybės ateitį. 

 Šiek tiek, mano charakteristikos. 

 Kviečiu visus balsuoti už Lietuvos liaudies partiją Nr5 ir Eduardo Vaitkaus kandidatų sąrašą, kuriame esu 16 numeriu. Nepamirškite reitingavimo langelyje įrašyti mano numerį 16. 

Dėkoju už palaikymą 

Susigrąžinkime Lietuvą ir kurkime Ją, teisingą, teisinę, draugiškais santykiais su kaimyninėmis valstybėmis ir Kinija. Už taikią ir ergonomišką Lietuvą. 

Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą