2024 m. rugsėjo 24 d., antradienis

Vilmantas Povilaitis kandidatas į Lietuvos Seimą.

   Politinė reklama. 

 Kadangi netgi Facebook, pradėjo blokuoti mano nuomonę ir politinius įsitikinimus, rašau Jums šičia. 

      Ignalinos atominė elektrinė. Vilmanto Povilaičio nuotrauka 2024.09.23
Ignalinos atominė elektrinė. Vilmanto Povilaičio nuotrauka. 2024.09.23

     Visi gerai žinome, kad vidiniai Lietuvos priešai uždarė Lietuvos atominę elektrinę ir įgrūdo mus į spekuliantų perpardavinėjančių elektros energiją spąstus. Todėl esu giliai įsitikinęs, kad elektros energiją, Lietuva turi pirkti iš Draugingos Baltarusijos tiesiogiai, be jokių tarpininkų "paslaugų" . Draugingi mūsų kaimynai, pasiūlys mums pačią geriausią elektros energijos kainą, o tai yra didžiulė nauda, ne tik Lietuvos žmonėms vartojantiems elektros energiją, bet ir Lietuvos verslui, bei visai Lietuvai. 

    Vilmantas Povilaitis. Astravo atominė elektrinė Baltarusija
Vilmantas Povilaitis ir Edikas Jagelavičius, Astravo atominė elektrinė, Baltarusija.

 Draugiški santykiai su kaimyninėmis valstybėmis ir Kinija, yra būtini Lietuvai. Tai yra taikos ir ekonominės gerovės būtinybė.

Lietuvos vidiniai priešai, sudavė didžiulį smūgį Lietuvos geležinkeliams, Lietuvos jūrų uostui ir sausumos kelių transporto verslui. Todėl būtina kuo skubiau, tą problemą spręsti. Tą padaryti kol kas nėra labai sudėtinga. Tam reikalingos tik  visų mūsų pastangos. Be pastangų, niekada nebus rezultatų. Vidiniai Lietuvos priešai, stiprai pakirto Lietuvos ekonomiką ir įmurdė Lietuvą į didžiules skolas. Visiškai nesvarbu, ar tai jie padarė sąmoningai, ar iš suvokimo neturėjimo. 

Tai yra akivaizdus veikimas prieš Lietuvą.  Už tai jie turėti būti teisiami ir priversti atsakyti už savo veiksmus ir priimtus Lietuvai žalingus sprendimus. 

  Kaip daugelis žinome, Lietuva turi didžiulę problemą su Lietuvos teisėsauga, todėl tą problemą, taip pat būtina skubiai spręsti. Lietuvos kalėjimuose sėdi jokių nusikaltimų nepadarę žmonės. Esu giliai įsitikinęs, kad taip yra vykdomas susidorojimas su grybolandsberginiam, gerai organizuotam nusikalstamam susivienyjimui, nepalankias žmonėmis.  Kadangi daug metų dalyvauju visuomeninėje veikloje, esu pažystamas su daugeliu aktyvių žmonių, kuriuos visada bandžiau ir ateityje bandysiu suvienyti ir veikti kartu. Gerai pažįstu, Algirdą Paleckį, kuris yra, vienas iš garbingiausių mano gyvenime sutiktų žmonių. Esu giliai įsitikinęs, kad šis Žmogus, nepadarė jokių nusikaltimų ir yra įkalintas, dėl Jo politinių įsitikinimų. Algirdas Paleckis, yra gerą išsilavinimą turintis žmogus, puikiai išmanantis diplomatiją ir tarptautinių santykių svarbą. Esu giliai įsitikinęs, kad įkalinimo įstaigoje turėtų sėdėti ne Algirdas Paleckis, bet būtent tie, kurie ir pasodino Algirdą Paleckį į įkalinimo įstaigą. 

Algirdas Paleckis, iš man žinomų žmonių, labiausiai tiktų į Lietuvos Prezidento pareigas. 

Gerai pažįstu ir Antaną Kandrotą, tai yra puikus žmogus, gerai išmanantis ekonomiką. Antanas Kandrotas, turi strateginį mąstymą ir reikiamam tikslui pasiekti, visada turi mažiausiai tris variantus. Niekam ne paslaptis , kad Antanas Kandrotas,  buvo suvienyjęs didžiausią grupę žmonių į savo judėjimą, pavadintą, Mes Lietuva. Būtent todėl, Antanas Kandrotas, tapo didelė grėsmė grybolandsberginei gaujai, dėl ko ne tik buvo nuteistas kalėti, bet ir vulgariai ir parodomai suimtas, savo vaikų ir Žmonos akivaizdoje. Esu giliai įsitikinęs, kad tie, kurie dalyvavo Antano Kandroto suėmime, turėjo būti nedelsiant pašalinti iš policijos ir teisiami už savo įgaliojimų viršijimą ir chuliganizmą, bei smurtavimą, mažamečių vaikų akivaizdoje. 

 Antanas Kandrotas, iš man žinomų žmonių, labiausiai tiktų į Lietuvos Premjiero pareigas


Bus tęsiamas

Vilmantas Povilaitis 

Lietuvos liaudies partija Nr5, Eduardo Vaitkaus kandidatų sąraše, Vilmantas Povilaitis yra 16 numeriu. 

Nepamirškite reitingavimo langelyje įrašyti 16 

Dėkojame už palaikymą 

Daugiau informacijos 

Vilmantas Povilaitis YouTube kanaluose, bei www.vilmantinas.eu tinklalapyje. 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą