2024 m. spalio 4 d., penktadienis

Edikas Jagelavičius Rinkimai Lietuvoje. Pokalbis su visuomenininku ir kandidatu į Seimą Vilmantu Povilaičiu

 Rinkimai Lietuvoje. Pokalbis su visuomenininku ir kandidatu į Seimą Vilmantu Povilaičiu


Ką gi, nors Lietuvos administratoriai, per VRK, mane pašalino iš rinkimų, bet mano bendraminčiai liko. Jie ketina atstovauti tikruosius Lietuvos interesus nepriklausančius nuo kolektyvinių Vakarų geopolitinių ir politinių tendencijų, kurios mums primetamos per marionetinę vyriausybę, nesiskaitančią su realiais valstybės poreikiais.
Šiuos klausimus aptarėme su 16 numeriu iš Vaitkaus sąrašo, visuomenininku, kandidatu į Seimo narius Vilmantu Povilaičiu. Kalbėjome apie tai, kas paskatino jį žengti tokį žingsnį, apie Algirdą Paleckį ir kitus Lietuvai aktualius įvykius.




2024 m. spalio 3 d., ketvirtadienis

Vilmantas Povilaitis, apie rinkimus

 Kaškada sakiau, kad geriausias kandidatas į Lietuvos Prezidentus, būtų Rolandas Paksas, dėje, Rolandas Paksas, nepareiškė noro kandidatuoti į Lietuvos Prezidentus.  

      Taip pat, sakiau, kad geras Prezidentas būtų Algirdas Paleckis, dėje grybolandsberginis gerai organizuotas nusikalstamas susivienijimas, jam sufabrikavo baudžiamąją bylą ir nusikalstamai įkalino. Sakiau, kad geras Prezidentas, būtų ir Erika Švenčionienė, ta pati gauja ir Jai sufabrikavo bylą ir Ji yra teisiama už išgalvotus ir dainiaus žalimo fantazija grystus nusikaltimus. Taip pat, sakiau, kad tinkamas būti Lietuvos Prezidentu būtų ir mūsų bendražygis Antanas Kandrotas, dėje, grybolandsberginė gauja ir Jį įkišo už grotų su parodomuoju nusikalstamu suėmimu, Antano Kandroto žmonos ir vaikų akivaizdoje. Kadangi, vienintelis Eduardas Vaitkus, prasimušė iki Prezidento rinkimų ir buvo kandidatu į Prezidentus, visus kviečiau balsuoti už Eduardą Vaitkų. Gana nemaža dalis žmonių, Lietuvos Prezidento rinkimuose balsavo už Eduardą Vaitkų.  Bet to nepakako, o gal ir dėl rinkimų klastojimo, kad Eduardas Vaitkus, taptų Lietuvos Prezidentu. Dabar esame prie rinkimų  į Lietuvos Seimą  slenksčio . Todėl ir vėl jums visiems sakau,  Rolando Pakso, Algirdo Paleckio, Erikos Švenčionienės, Antano Kandroto, draugams, kolegoms ir šiuos žmones palaikantiems žmonėms. Metas susivienyti ir sugrąžinti Lietuvą Lietuvos žmonėms. Kviečiu jus visus, rinkimuose į Seimą, balsuoti už Lietuvos liaudies partiją Nr5 ir Eduardo Vaitkaus kandidatų sąrašą, kuriame esu ir aš Vilmantas Povilaitis. Mano numeris kandidatų sąraše yra 16. Nepamirškite reitingavimo langelyje įrašyti mano numerį 16 

Visus perskaičiusius šį mano straipsnį, kviečiu jį platinti ir padaryti viską, kad mano išvardinti žmonės ir jų gerbėjai tai pamatytų. 

Dėkoju už palaikymą 

Norėdami nugalėti sistemą, turime būti komanda, tad padarykime viską, ką tikrai galime. 


Vilmantas Povilaitis


2024 m. spalio 2 d., trečiadienis

Teisinis banditizmas Lietuvoje taip įsisiautėjo, kad net pedagogę, Lietuvos gynėją ir patriotę Astrą Astrauskaitę, uždarė už grotų?

 Teisinis banditizmas Lietuvoje taip įsisiautėjo, kad net pedagogę, Lietuvos gynėją ir patriotę  Astrą Genovaitę Astrauskaitę, uždarė už grotų?  Tai tik dar kartą parodo, kad Lietuva yra beteisė teroristinė valstybė, kurioje teismai nevykdo teisingumo, o susidoroja su sistemai nepalankias žmonėmis. Nepakaltinami teisėjai, jaučiasi dievais ir priiminėja akivaizdžiai nusikaltimus sprendimus. Esu giliai įsitikinęs, kad teisėjai privalo būti renkami, o ne paskiriami sistemos. (Prezidento) Teisėjai privalo atsakyti už akivaizdžiai nusikaltimus sprendimus ir būti ne tik pašalinami iš darbo valstybės institucijose, bet ir teisiami, bei įkalinami sunkių darbų kalėjime. Nusikaltėliai negali būti nebaudžiami ir veltėdžiauti. Privalome sustabdyti teisinį banditizmą Lietuvoje ir kurti Lietuvą, teisinę, teisingą valstybę. Pasakykime teisiniam banditizmui gana.

Astra Genovaitė Astrauskaitė


    Kviečiu visus balsuoti už Lietuvos liaudies partiją Nr5 ir Eduardo Vaitkaus kandidatų sąrašą, kuriame esu 16 numeriu. Nepamirškite reitingavimo langelyje įrašyti mano numerį 16.

Vilmantas Povilaitis

Интервью со вторым человеком в списке Вайткуса адвокатом, кандидатом в Сейм М. Мисюнасом

 Что ж, хотя администраторы Литвы, в лице ЦИК, убрали меня от выборов, но мои соратники остались. Они идут для того, чтобы представлять истинные интересы Литвы, не зависящие от общезападных политических трендов, навязываемых нам через марионеточное правительство, не считающееся с подлинными интересами государства.

Эти вопросы обсудили со вторым человеком в списке Вайткуса, адвокатом и кандидатом в Сейм, Мажвидасом Мисюнасом. Он один из самых активных и важных людей в организации. Поговорили, что его подвигнуло на такой шаг и как он в общем видит ситуацию в Литве.




Ką gi, nors Lietuvos administratoriai, per VRK, mane pašalino iš rinkimų, bet mano bendraminčiai liko. Jie ketina atstovauti tikruosius Lietuvos interesus nepriklausančius nuo kolektyvinių Vakarų geopolitinių ir politinių tendencijų, kurios mums primetamos per marionetinę vyriausybę, nesiskaitančią su realiais valstybės poreikiais.
Šiuos klausimus aptarėme su antruoju Vaitkaus sąrašo asmeniu, advokatu, kandidatu į Seimo narius Mažvydu Misiūnu. Jis yra vienas aktyviausių ir svarbiausių organizacijos narių. Kalbėta apie tai, kas paskatino jį žengti tokį žingsnį ir kaip jis apskritai mato situaciją Lietuvoje.

Заголовок
1. Интервью со вторым человеком в списке Вайткуса адвокатом, кандидатом в Сейм М. Мисюнасом;
2. Выборы в Литве. Финишная прямая. Разговор с адвокатом и кандидатом в Сейм М. Мисюнасом;
3. Открытый разговор с адвокатом и кандидатом в Сейм от списка Вайткуса – Мажвидасом Мисюнасом.

1. Interviu su antruoju Vaitkaus sąrašo numeriu advokatu, kandidatu į Seimą M. Misiūnu;
2. Rinkimai Lietuvoje. Finišo tiesioji. Pokalbis su teisininku ir kandidatu į Seimą M. Misiūnu;
3. Atviras pokalbis su teisininku ir kandidatu į Seimą iš Vaitkaus sąrašo - Mažvydu Misiūnu.