2024 m. spalio 2 d., trečiadienis

Teisinis banditizmas Lietuvoje taip įsisiautėjo, kad net pedagogę, Lietuvos gynėją ir patriotę Astrą Astrauskaitę, uždarė už grotų?

 Teisinis banditizmas Lietuvoje taip įsisiautėjo, kad net pedagogę, Lietuvos gynėją ir patriotę  Astrą Genovaitę Astrauskaitę, uždarė už grotų?  Tai tik dar kartą parodo, kad Lietuva yra beteisė teroristinė valstybė, kurioje teismai nevykdo teisingumo, o susidoroja su sistemai nepalankias žmonėmis. Nepakaltinami teisėjai, jaučiasi dievais ir priiminėja akivaizdžiai nusikaltimus sprendimus. Esu giliai įsitikinęs, kad teisėjai privalo būti renkami, o ne paskiriami sistemos. (Prezidento) Teisėjai privalo atsakyti už akivaizdžiai nusikaltimus sprendimus ir būti ne tik pašalinami iš darbo valstybės institucijose, bet ir teisiami, bei įkalinami sunkių darbų kalėjime. Nusikaltėliai negali būti nebaudžiami ir veltėdžiauti. Privalome sustabdyti teisinį banditizmą Lietuvoje ir kurti Lietuvą, teisinę, teisingą valstybę. Pasakykime teisiniam banditizmui gana.

Astra Genovaitė Astrauskaitė


    Kviečiu visus balsuoti už Lietuvos liaudies partiją Nr5 ir Eduardo Vaitkaus kandidatų sąrašą, kuriame esu 16 numeriu. Nepamirškite reitingavimo langelyje įrašyti mano numerį 16.

Vilmantas Povilaitis

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą