2024 m. spalio 3 d., ketvirtadienis

Vilmantas Povilaitis, apie rinkimus

 Kaškada sakiau, kad geriausias kandidatas į Lietuvos Prezidentus, būtų Rolandas Paksas, dėje, Rolandas Paksas, nepareiškė noro kandidatuoti į Lietuvos Prezidentus.  

      Taip pat, sakiau, kad geras Prezidentas būtų Algirdas Paleckis, dėje grybolandsberginis gerai organizuotas nusikalstamas susivienijimas, jam sufabrikavo baudžiamąją bylą ir nusikalstamai įkalino. Sakiau, kad geras Prezidentas, būtų ir Erika Švenčionienė, ta pati gauja ir Jai sufabrikavo bylą ir Ji yra teisiama už išgalvotus ir dainiaus žalimo fantazija grystus nusikaltimus. Taip pat, sakiau, kad tinkamas būti Lietuvos Prezidentu būtų ir mūsų bendražygis Antanas Kandrotas, dėje, grybolandsberginė gauja ir Jį įkišo už grotų su parodomuoju nusikalstamu suėmimu, Antano Kandroto žmonos ir vaikų akivaizdoje. Kadangi, vienintelis Eduardas Vaitkus, prasimušė iki Prezidento rinkimų ir buvo kandidatu į Prezidentus, visus kviečiau balsuoti už Eduardą Vaitkų. Gana nemaža dalis žmonių, Lietuvos Prezidento rinkimuose balsavo už Eduardą Vaitkų.  Bet to nepakako, o gal ir dėl rinkimų klastojimo, kad Eduardas Vaitkus, taptų Lietuvos Prezidentu. Dabar esame prie rinkimų  į Lietuvos Seimą  slenksčio . Todėl ir vėl jums visiems sakau,  Rolando Pakso, Algirdo Paleckio, Erikos Švenčionienės, Antano Kandroto, draugams, kolegoms ir šiuos žmones palaikantiems žmonėms. Metas susivienyti ir sugrąžinti Lietuvą Lietuvos žmonėms. Kviečiu jus visus, rinkimuose į Seimą, balsuoti už Lietuvos liaudies partiją Nr5 ir Eduardo Vaitkaus kandidatų sąrašą, kuriame esu ir aš Vilmantas Povilaitis. Mano numeris kandidatų sąraše yra 16. Nepamirškite reitingavimo langelyje įrašyti mano numerį 16 

Visus perskaičiusius šį mano straipsnį, kviečiu jį platinti ir padaryti viską, kad mano išvardinti žmonės ir jų gerbėjai tai pamatytų. 

Dėkoju už palaikymą 

Norėdami nugalėti sistemą, turime būti komanda, tad padarykime viską, ką tikrai galime. 


Vilmantas Povilaitis


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą